Tarta sarata cu legume mexicane

de simo_brkic in Mancaruri de post, 11 Mar 2012 | 17899 vizualizari

 

Ieri seara nestiind ( ca de obicei) :P ce sa mai fac am facut aceasta "minunatie" :P ii spun asa pt ca eu ador legumele mexicane si ceapa lunga ihihihi :P:P

 

INGREDIENTE

  • 1 pasta brisee (gata facuta ) :P
  • 1 cutie legume mexicane (sau morcovi,porumb fasole boabe mici si mazare)
  • 1 smantana (200 sau 150 g)
  • 2 oua
  • 150 g cascaval afumat
  • 1 ceapa verde lunga(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu legume mexicane:

Intai se  gaureste cu o furculita foaia briseè si se baga la cuptor cam 10 minute ,apoi se scoate si se pun uniform legumele.Se baga iar la cuptor pentru 5 minute si apoi se scoate si se adauga ouale batute cu sare,piper si smantana .Taiata rondele mici se adauga ceapa verde si cand e aproape gata se aduga felii de cascaval,eu am folosit cel afumicat pentru ca are un gust  mai special ,dar stiti ca puteti folosi orice tip de cascaval ;)Pofta Buna!!:D

TIPS-URI

1

nu e neaparat sa o scoateti si sa o bagati in cuptor inapoi de atatea ori,eu am facut asta pentru ca atunci cand am scurs legumele nu erau chiar foarte bine scurse ..si astfel nu am riscat ca pasta sa ramana cruda sau necoapta ;)

2

taiat si racit se poate folosi si ca aperitiv zic eu :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata