Tartine cu somon

de susu in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2010 | 5314 vizualizari

 

Un pate fin pe care eu il servesc rece cu paine prajita

 

INGREDIENTE

  • 125 grame somon afumat
  • 50 grame margarina la temperatura camerei  sau unt
  • 75 grame smantana
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingura zeama de lamaie  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu somon:

Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul  si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Cine doreste poate sa puna mai multa smantana . De preferat este sa folositi ingredientele si in functie de gustul fiecaruia.(eu gust dupa ce adaug ingredientele din reteta si daca vreau mai pot pune in plus)

Se da la frigider cateva ore.Se orneaza cu creveti si se serveste cu paine toast.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]