Tebel

de aishaflory in Mancaruri cu carne, 15 Mai 2014 | 3901 vizualizari

 

Este un condiment nelipsit din bucataria Tunisiana.Mai jos sunt ingredientele de baza dar pot fi adaugate si alte in functie de preferinta

 

INGREDIENTE

  • coriandru boabe
  • seminte de chimen
  • usturoi pudra
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tebel:

Prajiti coriandru si chimenul intr-o tigaie 2-3 minute amestecand continuu, iar dupa ce s-au prajit le pisati  si amestecati cu usturoi pudra si putina boia si ati obtinut tebel :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tebel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

laura_n 1

15.05.2014, 15:48

interesant de stiut si la ce preparate se poate folosi

aishaflory 1

15.05.2014, 16:21

in tunisia se foloseste la aproape toate mancarurile cu pui, vita , oaie sau la peste prajit

MotanLaOale 1

16.05.2014, 00:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]