Teci cu usturoi

de Andra_Constantinescu in Mancaruri de legume, 18 Iul 2015 | 4553 vizualizari

 

Din astea am poftit sa mananc doar cand am fost gravida, acum nu mai mananc.

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg teci de fasole;
  • 2 l apa;
  • doua linguri ulei;
  • sare;
  • o capatana mare de usturoi.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Teci cu usturoi:

Se pun apa, uleiul si sarea la foc intr-o cratita.

Tecilor li se indeparteaza moatele si se spala. Se lasa intregi sau se rup pe jumatate.

Cand apa da in clocote se pun tecile in ea si se fierb pana cand se inmoaie. Se lasa sa se racoreasca.

Se curata usturoiul, se spala si se zdrobeste peste teci si se amesteca. Se potrivesc de sare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Teci cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de galbiori cu smantana si usturoi