Telemea de vaca sfaramata cu ceapa rosie

de asubana in Salate, 16 Mar 2011 | 5333 vizualizari

 

Salata aperitiva de sezon usoara si rapida

 

INGREDIENTE

  • 200g branza/telemea sfaramata de vaca 
  • 1 ceapa rosie
  • ulei de masline (dupa gust)
  • un castravete
  • 2 rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de vaca sfaramata cu ceapa rosie:

- se toaca ceapa rosie marunt se amesteca cu branza de obicei este sarata si se subtieaza cu  uleiu de masline incat sa devina tartinabila.Se aseaza pe farfuria intinsa unde au fost asezate roasiile si castravetii dupa cum doriti sa ii dati o forma. Se presoara cu piper, oregano, cimbru marar,uscat,etc.

Se unge pe felii de paine si se adauga rosii, castraveti tip tartinuta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de vaca sfaramata cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Catina cu miere de albine