Telina cu sos de mustar

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 11 Mar 2018 | 5420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g telina
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telina cu sos de mustar:

Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins. Se scoate si se pastreaza la cald.

Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam apa cat sa o acopere. Lasam sa fiarba la foc mic.

Intre timp amestecam mustarul cu faina, zeama de lamaie si foarte putina apa. Eu am folosit o lingura cu mustar de dijon si o lingura cu mustar clasic. Adaugam mustarul peste telina, amestecam si stingem focul. Condimentam mancarea cu sare si piper si ornam cu marar verde tocat marunt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti sa alegeti fierberea telinei in cazul in care va feriti de prajeli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]