Tempura de pui

de Bya Ralu in Pui, 31 Aug 2013 | 19564 vizualizari

 

O alta reteta luata din click pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare/piper alb
  • 150 ml bere rece
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 1 lingura de amidon
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tempura de pui:

Se spala pieptul de pui,se taie fasii si se pune pe servete de hartie sa se usuce.

Se pun bucatiile de pui uscate intr-un bol,se adauga condimentele.

Se amesteca ouale cu berea rece,faina si amidonul.Aluatul trebuie sa aiba consistenta smantanii.

Se toarna compozitia peste bucatiile de pui.

Se pune ulei intr-un ceaun sau intr-o tigaie si punem bucati pe rand scurgand surplusul de aluat.

Se scot pe servete de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci.

TIPS-URI

1

Deasupra se prasara piper macinat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tempura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu alune