Tiramisu Praliné - Tiramisu reţetă reinterpretata

de BuburuzaBubu in Dulciuri, 18 Mai 2012 | 11712 vizualizari

 

O alta reinterpretare a retetei de Tiramisu reţetă originala.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de mascarpone
  • 1 ceasca cafea espresso
  • 24 de piscoturi
  • 2-3 linguri Amareto
  • 1 zahar vanilat
  • 30 gr cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu Praliné - Tiramisu reţetă reinterpretata:

Tiramisu reţetă reinterpretata

Biscutii se pun intr-o punga de plastic si ii maruntim bine cu un sucitor din lemn. Se pun intr-un bol peste care adaugam cafeaua si se lasa timp de 10 min.

Mascarpone,zahar vanilat si amareto se bate bine cu un tel dupa care punem crema peste masa de biscuiti. Formam cca 30 de bile dupa care le tavalim prin cacao.

Se pun in frigider pentru o 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu Praliné - Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]