Tiramisu reţetă cu frisca

de Maria68 in Prajituri, 13 Feb 2012 | 7261 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca

 

INGREDIENTE

  • 12 piscoturi italiene Ital d'Oro Savoiardi
  • 2 oua
  • 250g mascarpone
  • 200g frisca Pilos(dar eu am folosit HuLaLa)
  • 25g cafea expresso macinata
  • 3 linguri cacao pudra
  • 100ml lichior cafea(dar eu nu am folosit pt. Andrada)
  • 100 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

Tiramisu reţetă cu frisca

Aranjam piscoturile pe o farfurie. Preparam 150 ml cafea expreso din cafeaua macinata, lasam sa se raceasca putin si turnam peste piscoturi.

Separam ouale, batem bine galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam amestecand branza Mascarpone. Batem frisca si o adaugam in compozitie. Acoperim cu aceasta crema piscoturile si lasam la frigider sa se patrunda, iar inainte de servire se presara deasupra pudra de cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]