delicat si dulce....
Tiramisu reţetă cu fructe
Spalam capsunile,le rupem coditele,le taiem in doua si le punem la scurs intr-o sita.Din 200gr capsuni facem un suc pe care il amestecam cu o lingura de zahar si pana la 300ml punem apa.
Separam galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile le frecam cu 120 gr zahar sau indulcitor pana se albesc.Se pune crema de mascarpone si se omogenizeaza bine.
Albusurile se mixeaza cu un praf de sare,se adauga 60gr zahar sau indulcitor si se bat pana se intaresc.,apoi le incorporam in compozitia de mai sus,omogenizand bine.Adaugam si capsunile si amestecam usor.
Intr-o forma rotunda de tort de 20cm,cu fund detasabil,punem un strat de piscoturi trecute rapid prin sucul de capsuni,peste care turnam un strat de crema,apoi continuam la fel pana terminam crema si piscoturi.Dam la rece cateva ore,inainte sa dam marginile formei jos.Ornam cu capsuni.
1
ouale sa fie cat mai proaspete,daca se poate,de tara