Tiramisu reţetă originală

de Adi75 in Dulciuri, 2 Apr 2016 | 3058 vizualizari

 

 Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 400 gr pișcoturi
  • 500 gr mascarpone
  • 5 oua
  • 120 gr zahar
  • 3 căni de cafea
  • 2 linguri de rum
  • cacao amara
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Gălbenușurile se mixeaza cu mascarponele si jumătate din cantitatea de zahar (60 gr ), albușurile se bat spuma cu praful de sare si cealaltă jumătate de zahar (60 gr ) peste albușul bătut se pune câte puțin din crema de mascarpone si se amesteca încet . Dam piscoturile prin cafeaua cu rum si le așezăm intr-o tava apoi punem jumătate din crema si pudram cu cacao , procedam la fel si cu următorul strat ,pișcoturi , crema si cacao , lasam tava la frigider pentru 3-4 ore 

TIPS-URI

1

Am folosit cafea decafeinizata .

2

Cafeaua am indulcit-o foarte puțin ( doar dacă vreți sa fie mai dulce )

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bunica 1

02.04.2016, 21:47

)))Am vrut să fac astăzi,dar în final am făcut o prăjitură cu cremă cu iaurt și fructe de pădure

Adi75 1

03.04.2016, 01:32

Duminica la micul dejun mănânc prăjitură cu cremă cu iaurt și fructe de pădure , cu o singură condiție să îmi dea cineva

Rahela Velicu 1

04.04.2016, 12:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală, in cupe cu Ceva Fin de la Delaco