Toba

de ralu_ca in Mezel de casa, 21 Dec 2013 | 8757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • capatana porc
  • splina
  • inima
  • limba
  • sorici
  • gusa porc
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Intr-un vas cu apa am pus capatana si am spalat fb pana a iesit sangele. Apoi se pun toate la fiert cu cateva foi de dafin (10-12). Dupa ce s-au fiert pe jumatate se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un lighean sa se raceasca. Se amesteca foarte bine cu sare, piper si cimbru, toate dupa gustul fiecaruia, apoi se dau prin masina de tocat. Cu amestecul umplem "burta" si "basica", mai adaugam putina zeama si la final coasem sau legam cu ata. In apa in care a fiert carnea punem cele doua umpluturi si le mai lasam la fiert approx jumatate de ora la foc moderat. Intre timp intepam de cateva ori umpluturile pt a iesi grasimea. Apoi le scoatem pe un fund, deasupra alt fund si pe deasupra punem o greutate, astfel incat sa stea fb presate. Intepam din nou de jur imprejur sa iasa zeama. Lasam la rece pana a 2a zi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]