Toba

de Lau in Mezel de casa, 14 Ian 2015 | 9388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sorici
  • ficat
  • rinichi
  • carne de porc(cu slanina)
  • urechi
  • limba
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Intr-o oala adaugam apa,sare,boabe de piper,foaie de dafin,adaugam ingredientele(curatate,spalate inainte) si le fierbem pana se inmoaie urechile si soricul, spumam de cate ori este nevoie.

Vom scoate ficatul si limba mai devreme decat soricul,urechile.

Lasam sa se raceasca dupa care le taiem fasiii,condimentam cu sare,piper,usturoi pisat dupa gust,Zeama in care am fiert carnea(cat sa se lege compozitia).

Umplem stomacul de porc(curatat bine)dupa care il coasem.

In zeama in care am fiert carnea adaugam o foaie de dafin,stomacul de porc umplut si fierbem cca 50 min la foc mic(il intepam cu acul in timpul fierberi)

Scoatem toba de la fiert, pe un tocator,o lasam sa se raceasca putin,dupa care deasupra asezam alt tocator si o greutate deasupra cca 1 ora.

A 2 zi se poate afuma.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba la sticla