Tocana cu pui

de ella49 in Pui, 9 Apr 2013 | 4668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 5 cepe
  • o cutie de rosii in bulion-400 g
  • o lingura bulion
  • usturoi
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu pui:

Se rumenesc ciocanelele in ulei si se scot.In uleiul ramas se caleste ceapa taiata, pana devine aurie.Apoi se adauga ciocanelele,rosiile in bulion,o lingura de bulion,sare si piper dupa gust.La sfarsit se pune si usturoiul.

Se lasa la foc mediu aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume,orez si pui