Tocana de ceapa cu ceafa afumata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Iul 2015 | 6750 vizualizari

 

Cu carnita sa fie,ca leii sunt carnivori....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ceapa
  • 450 g cartofi
  • 500 g rosii
  • 450 g ceafa afumata
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ceapa cu ceafa afumata:

Ca sa mearga treaba repede si sa nu ni  se lungeasca urechile de foame,curatam si taiem cartofii,ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii,curatam ceapa si o taiem solzisori.Rosiile le oparim ,curatam de coaja si le taiem mai marunt.Portionam ceafa afumata si o punem la prajit in ulei,cat sa se inabuseasca nitel.Scoatem ceafa din tuci si adaugam ceapa,punem putina sare si lasam la foc mic sa se caleasca pana obtinem o culoare aurie.Adaugam rosiile,cartofii fierti,un polonic de apa din apa in care au fiert cartofii,lasam cca 10 min sa se amestece aromele,apoi adaugam ceafa si piper dupa gust.La final tocam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ceapa cu ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]