Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2013 | 14045 vizualizari

 

este o mancarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de iepure(partea superioarA)
  • 1 cutie de ciuperci
  • marar
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica alba
  • piper,sare,boia dulce,busuioc,oregano
  • 1/2 pulpa de rosii decojite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor:

Iepurele l-am fiert la inceput in ciorba si am pastrat si zeama. Ceapa se pune la calit in ulei de masline, adaugam si usturoiul taiat marunt si ciupercile scurse de apa. Dupa ce s-au calit cateva minute se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga intr-un vas termorezistent, adaugam si iepurele punem zeama care am pastrat-o si dam la cuptor pentru circa 40 minute. Cand e totul gata se presara marar proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]