Tocana de rosii cu marar si carne de porc

de Constelatialeu in Porc, 29 Ian 2013 | 6530 vizualizari

 

Azi am avut ceva cu rosiile,asa mi-a picat pe ele.Pentru ca nu ne place sa mancam mai mult de doua ori din mancare ma straduiesc sa fac putina,nu reusesc mereu...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 2 cutii cu rosii in bulion
  • cca 300 g carne porc
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei cca 50 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de rosii cu marar si carne de porc:

Curatam si taiem ceapa marunt, carnea bucatele. Am pregatit tuciuletul (asa mi-a venit sa fac in tuciulet), l-am pus la incins, am adaugat cca 50 ml ulei si am pus carnea sa se inabuse putin. Dupa ce s-a inabusit un pic am adaugat ceapa si putina sare si am pus capacul peste tuci, am lasat asa cca 20 minute. Am taiat rosiile marunt si le-am adaugat peste carne, lasand sa fiarba la foc domol inca 20 minute. La final am adaugat mararul tocat si am potrivit de sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de rosii cu marar si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi si mazare