Tocanita cu ciuperci

de yafa in Porc, 17 Aug 2010 | 7056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g de carne de porc( alegeti o bucatica cu un pic de grasime e mai gustoasa)
  • 500g de ciupercute amestecate
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 l de supa de legume
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci:


Spalam si pregatim carnea, o taiam in bucatele mici. Curatam si spalam ceapa, morcovii, ciupercutele si usturoiul.
Taiam marunt ceapa, rondele morcovii si pe lungime usturoiul. Asezam carnea si legumele intr-un vas ca un ceaun cu capac si le tragem in uleiul de masline, acoperim cu supa de legume si lasam sa fiarba acoperit. Adaugam apa daca mai trebuie, cand carnea este fiarta adaugam rosiile cojite si taiate marunt, cat sa se inmoaie si sa formeze un sos.

Amestecam bine si lasam pe foc pana cand sosul este grosut. Servim cu mamaliguta.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

yafa 1

18.08.2010, 23:06

Lasa Mihaela ca ajunge la toata lumea, promit...

Corinuta 1

18.08.2010, 23:18

Arata bine de tot!

yafa 1

19.08.2010, 00:49

Merci Corina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de castraveti acri si carne de porc