Tocanita cu galuste

de rivka in Pui, 12 Mar 2010 | 13201 vizualizari

 

O mancare ieftina si foarte gustoasa si satioasa, ne-o facea des acasa cand eram mici si o fac si eu acum foarte des caci ne place foarte mult inclusif sotului .

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa pui(puteti pune si 2, sau tacam pentru supa sau spinare ce aveti in casa)
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 morcov maricel
  • 1 ardei
  • 1 fir de praz
  • 1 fir de telina
  • 1 lingura pasta de ardei iuti
  • 2 oua
  • faina
  • pasta rosii
  • verdeata pt servit
  • muraturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu galuste:

Legumele si zarzavatul se toaca marunt si se pun foarte scurt la dustuit in 2 linguri de ulei masline pana cand incep sa-si lase miros.

Se aduga carnea de pui, apa si se lasa la fiert.Cand carnea este fiarta(eu am scos-o am curatat-o de pe os si am pus-o la loc dumneavoastra o puteti lasa asa cu os in mancare dupa cum sunt de mofturosi copii/sotii) se adauga pasta de rosii, jumatate de lingurita de pasta de ardei.

Se prapara din 2 oua batute cu furculita, jumatate de lingurita de sare si faina un maglavais cam ca si o smantana groasa.

In timp ce fierbe mancarica cu o lingurita mica se adauga maglavais in mancare.Galustele sunt gata cand se ridica la suprafata.

Se serveste calda, presarata cu verdeata, si langa paine si muraturi dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati si ciuperci cu pulpe de pui la cuptor