Tocanita cu pipote si inimi

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2010 | 8636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pipote si inimi ( 700g)
  • 3 ardei gras galben
  • 1 capatana usturoi
  • 3 cepe medii
  • pasta de tomate
  • marar
  • cimbru
  • maghiran
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pipote si inimi:

Am spalat si curatat bine pipotele si inimile...le-am taiat si pus in apa sa iasa sangele din ele.

Am taiat ceapa si ardeiul mai mare, apoi le-am pus in uleiul incins si le-am calit putin ...nu foarte mult pana cand ceapa a devenit sticloasa, le-am asezonat cu sare si piper.

Am adaugat apoi pipotele si inimile....si le-am lasat sa se caleasca pana cand si-au schimbat culoarea. Am adaugat si usturoiul feliat fin. Am pus si apa si am lasat sa fiarba la foc mic. Cand pipotele si inimile au fpst fierte am adaugat pasta de tomate, marar, cimbru si magiran.

Am mai lasat sa fiarba cateva minute.

Am servit impreuna cu pireu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Adinacarla 1

26.06.2010, 17:54

nadinaaa...vino repede ca pana ajungi tu la mine fac imediat inca o tocanita...te astept cu drag.

Ramonaky 1

27.06.2010, 01:37

pipote si inimiastea imi plac cel mai mult si pe locul 2 vine ficatulfoarte buna tocanita ta,las si eu furculitele

Adinacarla 1

27.06.2010, 01:55

multumesc Ramonaky

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu pipote si inimi