Tocanita cu praz

de alldaycooking in Pui, 14 Apr 2011 | 5390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fire de praz
  • ulei
  • o bucata carne de pasare
  • o mana de masline
  • 6 rosii cherry
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu praz:

Prazul se curata si se taie rondele care se pun la dunstuit in putin ulei. Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu maslinele peste praz. Cand este necesar se mai adauga putina apa. Cu putin timp inainte de a lua de pe foc adaugam rosiile cherry taiate in jumatate si mai lasam pana se inmoaie putin. Am potrivit cu sare si am servit alaturi de mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote de pui