Tocanita de cartofi cu carnati afumati

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 1 Sep 2011 | 5640 vizualizari

 

Din pacate in ultima perioada nu am avut timp de bucatarit (m-am mutat in casa noua ceea ce a presupus multa munca :) ) astfel ca atasez o reteta mai veche - de rezerva - sa nu va pierd,,, sa nu ma pierd!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi,
  • 1 litru de apa,
  •  ceapa dupa gust :D
  •  ulei cat sa calim ceapa
  •  patrunjel si marar verde
  •  bulion ori suc de rosii, cam 2-3 linguri
  • condimente dupa gust: sare, tarhon,
  • 3-4 bucati de carnati afumati (sau/si picanti),
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnati afumati:

Ceapa tocata marunt o rumenim la un loc cu carnatii taiati rondele (cam 2 cm grosime), adaugam  apoi bulionul/sucul de rosii si  lasam sa fiarba 5 minute impreuna, moment in care punem apa - de preferat fierbinte. Adaugam cartofii cuburi si ii lasam  la foc potrivit pana cand tocanita scade suficient.

Servim cu patrunjel si marar verde

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

horia 1

06.09.2011, 02:02

felicitari pentru noua casuta si sa fie intr-un ceas bun!

horia 1

06.09.2011, 02:03

reteta este super,prezentarea imi place f. mult.felicitari !

Dya Daniela Andrei 1

07.09.2011, 00:11

Multumesc mult Horia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti