Tocanita de cartofi cu ciolan afumat

de Bucataras Diana in Mancare copii, 16 Iul 2019 | 1959 vizualizari

 

Meniu copii. Piticul meu mofturos manaca cu mare pofta aceasta "toconita" cum spune el. :) Ma intreaba, mami, mai avem toconita? Vreau sa mananc 3 portii :). 

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi,
  • 800 g ciolan dezosat afumat,
  • 2 ardei capia,
  • o tulpina apio,
  • 3 legaturi ceapa verde,
  • 500 g morcovi,
  • 1 leg. patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 1 cutie rosii pasate in bulion.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciolan afumat:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Curatam si tocam si restul legumelor si portionam ciolanul. Intr-o oala incingem ulei,adaugam ceapa verde, amestecand continuu, circa 2 minute, apoi adaugam ardeii, amestecam, morcovii, iar amestecam. Adaugam rasolul si dupa circa 5 minute, adaugam cartofii si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc mediu spre mic.

Cand sunt fierte ingredientele, potrivim gustul de sare si piper si adaugam rosiile in bulion. Lasam sa dea cateva clocote, adaugam si patrunjelul si oprim focul.

Servim cu castraveti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Diana 1

17.07.2019, 08:04

Te astwpt, Mireluta. 🤗

Rocsi 1

18.07.2019, 21:08

Mmmm, merge macar o data la ceva timp, asa o bunatate de mancare!

mihaelar63 1

18.07.2019, 22:28

Marturisesc : Si mie-mi place toconita ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vitel