Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 2 Dec 2014 | 6062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 250 gr bacon afumat
  • 400 gr ciuperci
  • ardei gras
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 lg bulion
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat:

Am curatat cartofii, i-am taiat in bucati mai marisoare si i-am lasat in apa rece. Am curatat si spalat ceapa, pe care am tocat-o marunt si am pus-o la calit in ulei direct in cratita in care urma sa fac mancarea.Am adaugat pe rand ardeiul gras taiat,baconul cubulete,cartofii si apa cat sa acopere cartofii.

Dupa 15-20 de minute de clocot, am adaugat ciupercile taiate,bulionul si am lasat in continuare inca 10 minute sa fiarba, in acelasi timp potrivind de sare si piper.Am stins focul si am adaugat verdeata si cateii de usturoi taiati feliute.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carnati afumati