Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 12742 vizualizari

 

O mancare rapida si buna de post. Pana sa vin in Spania nu am mancat garbanzos(naut)dar abia aici l-am descoperit ca e foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 borcan de garbanzos
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei rosu gras
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita boia de ardei dulce(sau pasta de tomate 2 linguri)
  • sare,delikat(optional)
  • piper macinat
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post:

Se caleste ceapa tocata in ulei, apoi se pune ardeiul taiat cubulete si se caleste si el iar apoi cartofi curatati  taiati in cubulete,se lasa sa se caleasca putin se pune sare,piper,delikat si boia (pasta de tomate)se mai lasa 2-3 minute apoi se pune 1 cana mare cu apa si se lasa sa fiarba bine 15-minute apoi se pune garbanzosu(nuatul)se amesteca bine si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute impreuna

Cand sau fiert se pune patrunjel verde tocat si se stinge focu

Se serveste cu muraturi,mamaliguta sau cu ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]