Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 12304 vizualizari

 

O mancare rapida si buna de post. Pana sa vin in Spania nu am mancat garbanzos(naut)dar abia aici l-am descoperit ca e foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 borcan de garbanzos
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei rosu gras
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita boia de ardei dulce(sau pasta de tomate 2 linguri)
  • sare,delikat(optional)
  • piper macinat
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post:

Se caleste ceapa tocata in ulei, apoi se pune ardeiul taiat cubulete si se caleste si el iar apoi cartofi curatati  taiati in cubulete,se lasa sa se caleasca putin se pune sare,piper,delikat si boia (pasta de tomate)se mai lasa 2-3 minute apoi se pune 1 cana mare cu apa si se lasa sa fiarba bine 15-minute apoi se pune garbanzosu(nuatul)se amesteca bine si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute impreuna

Cand sau fiert se pune patrunjel verde tocat si se stinge focu

Se serveste cu muraturi,mamaliguta sau cu ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu orez de post