Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate

de Alina26 in Pui, 25 Iun 2013 | 8390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 6 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 6 fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate:

1.Spalam carnea o dezosam si o taiem bucati potrivite.Le punem la prajit intr-o oala cu  putin ulei.

2.Curatam legumele (ceapa, morcovul si ardeiul) si le taiem marunt. Dupa ce s-a prajit putin carnea, adaugam legumele, punem putina sare si mai lasam 10 minute, cu capac, la foc potrivit.

3.Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete potrivite. Ii punem in oala si adaugam apa cat cuprinde lasam sa fiarba pana s-au inmuiat cartofii.

4.Potrivim de sare si piper, adaugam si patrunjelul spalat si tocat marunt, amestecam si stingem focul.

Inainte sa serviti mai lasati 10 minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Serviti cu castraveti murati...pentru cine a facut,sau cu castraveti in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu piept de pui, savoare si gust intr-o reteta simpla