Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate

de Alina26 in Pui, 25 Iun 2013 | 8961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 6 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 6 fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate:

1.Spalam carnea o dezosam si o taiem bucati potrivite.Le punem la prajit intr-o oala cu  putin ulei.

2.Curatam legumele (ceapa, morcovul si ardeiul) si le taiem marunt. Dupa ce s-a prajit putin carnea, adaugam legumele, punem putina sare si mai lasam 10 minute, cu capac, la foc potrivit.

3.Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete potrivite. Ii punem in oala si adaugam apa cat cuprinde lasam sa fiarba pana s-au inmuiat cartofii.

4.Potrivim de sare si piper, adaugam si patrunjelul spalat si tocat marunt, amestecam si stingem focul.

Inainte sa serviti mai lasati 10 minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Serviti cu castraveti murati...pentru cine a facut,sau cu castraveti in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]