Tocanita de ceapa cu pulpa de porc

de gaby_gabytza in Porc, 25 Ian 2013 | 4115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 4 cepe
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 100 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • boabe de ardei iute
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpa de porc:

Carnea se spala si se taie bucati. Se prajeste in uleiul incalzit dupa care le scoatem pe un servetel absorbant. In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa sa se caleasca putin, ardeiul tocat, rosiile tocate marunt si lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam pasta de tomate (optional), vinul si sucul de rosii, foile de dafin si condimente dupa gust. Lasam sa fiarba cca 5 minute dupa care adaugam carnea si lasam sa fiarba pana se formeaza un sos. La final adaugam patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

26.01.2013, 09:40

ms cris

adry88 1

26.01.2013, 13:42

gustos

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 10:59

ms eduard

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpa de porc