Tocanita de ciuperci

de Adinacarla in Mancaruri de post, 9 Mar 2011 | 4952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • marar
  • sare
  • piper
  • 250ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se taie ceapa solzisori, ardeiul cubulete. Inr-o tigaie se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei. Cand s-au muiat se pun ciupercile taiate "feliute". Cundimentam cu sare si piper si putina apa. Lasam sa fierba pana cand zeama rezultata scade. cand ciupercile si legumele sunt gata adaugam bulionul, usturoiul pisat si m ararul.

Mai fierbem 5-10 minute.

Am servit alaturi de orez cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

09.03.2011, 21:23

super

LUK 1

09.03.2011, 23:03

tare frumos arata

MARINUSHA 1

13.03.2011, 20:23

foarte frumos arata..yamii..Adina venim si noi la masa.
felcitari pentru aranjament.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti- de post