Tocanita de ciuperci

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 5021 vizualizari

Tocanita de ciuperci

 

Pot fi servite ca atare sau ca si garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci 
  • 1 morcov
  • 2 cepe rosii
  • 2 rosii decojite
  • 1 legatura de marar
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper, nucusoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

 Ciupercile se taie bucati dupa preferinta, se spala si se lasa la scurs in strecuratoare.

Ceapa si morcovul se pun la calit in putin ulei, cand ceapa a capatat culoarea aurie se adauga ciupercile, se amesteca si se acopera cu un capac ca sa se inabuse.

Daca vi se par tarisoare mai puteti adauga si apa si apoi le lasati sa scada. Cand sunt apoape gata, adaugati rosiile taiate cubulete, mararul, usturoiul si condimentele.

Le mai lasati 5' pentru a se intrepatrunde aromele.

Pot fi servite ca atare sau ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu legume