Tocanita de ciuperci

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 20 Noi 2014 | 3595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mai mare
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel
  • 3 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, peste punem ceapa curatata si taiata marunt, dupa un minut-doua cand ceapa s-a inmuiat adaugam ciupercile spalate, curate si taiate felii. Dupa un sfert de ora punem si bulionul cu o cescuta de apa, dupa care lasam pana ce toata apa scade, iar in ultimele minute, adaugam usturoiul pisat si condimentam cu sare, piper si boiaua dulce, iar la final presaram patrunjel verde tocat. 

Servim cu mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la ceaun