Tocanita de ciuperci

de stefy_a in Mancaruri de legume, 5 Aug 2016 | 2707 vizualizari

 

Pentru ca e post

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignion
  • o ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

- se curata ceapa, se spala, se taie si se pune la calit pana devine sticloasa

- se curata ciupercile, se spala, se taie bucatele si se adauga peste ceapa

- adaugam o canita de apa (nu mai mult pentru ca oricum ciuperciel lasa multa apa), pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba

- tocanita se face cat de zemoasa sau scazuta doriti

- se serveste foarte bine cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghebe cu oua