Tocanita de ciuperci cu bacon

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 19 Mai 2020 | 4105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon brune;
  • 150 g bacon;
  • 4-5 fire ceapa verde;
  • 2 linguri bulion;
  • patrunjel;
  • sare;
  • piper;
  • ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu bacon:

Bacon-ul se taie fasii, se pune intr-o cratita cu o lingura de ulei si se prajeste, apoi se scoate pe o farfurie.

Se mai pune o lingura de ulei, apoi se adauga ceapa tocata marunt (am pus doar partea alba) si se caleste putin.

Cand se inmoaie ceapa, se adauga ciupercile tocate si putina apa.

Se lasa pana scade, apoi se adauga bulionul.

Se mai pune putina apa, daca a scazut de tot.

Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se adauga bacon-ul rumenit

La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la tigaie cu branzeturi