Tocanita de ciuperci cu ceapa

de mirela0911 in Mancaruri de post, 28 Ian 2011 | 16791 vizualizari

 

Pentru o zi de post este foarte buna si rapid de executat.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 500g ciuperci champignon
  • 2lgt pasta ardei
  • sare, piper
  • 4-5 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu ceapa:

Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in ulei. Ciupercile se curata si se taie cubulete. Peste ceapa se adauga pasta de ardei si apoi ciupercile. Se lasa sa fiarba in sucul propriu, eventual se mai adauga putina apa pt a avea mai maul sos. Spre sfarsit se adauga sare si piper dupa gust.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]