Tocanita de ciuperci cu lapte de soia

de Dea_Dea in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 7104 vizualizari

 

Un pranz minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci
  • 1 fir de ceapa verde
  • 200 ml apa
  • 100 ml lapte de soia
  • 1 lingura rasa de faina integrala
  • sare
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu lapte de soia:

Ciupercile se curata si se taie fasii, ceapa se toaca si se pun la fiert cu apa  cam 20-30 min, la foc mediu.

Cand sunt fierte, se adauga  faina dizolvata in lapte. Se condimenteaza cu sare si patrunjel si se mai lasa 5-10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu lapte de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole cu ciuperci si spanac