Tocăniță de ciuperci cu morcovi

de Zamfira in Mancaruri de legume, 17 Oct 2015 | 7624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g ciuperci proaspete sau 2 conserve de champignon
  • 5 linguri uleiacă
  • 1 ceapă mare
  • 4 morcovi
  • sare, piper
  • 1 linguriță boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniță de ciuperci cu morcovi:

Curățăm morcovii și ceapa. Ciupercile se curăță și se taie feliuțe. Dacă folosim ciuperci din conservă este bine dacă le clătim cu apă rece înainte de folosire.

Călim ceapa tocată mărunt și morcovii dați pe răzătoarea mare.

După călire adăugăm boiaua și ciupercile.

Completăm cu puțină apă doar cât să acopere ușor tocănița(ciupercile vor lăsa apă-zeamă). Adugăm sare, piper după gust. Timp de fierbere(la foc mic) 30de minute. În final adugăm pătrunjel verde tocat mărunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniță de ciuperci cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu legume si bacon