Tocăniță de ciuperci cu morcovi

de Zamfira in Mancaruri de legume, 17 Oct 2015 | 8086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g ciuperci proaspete sau 2 conserve de champignon
  • 5 linguri uleiacă
  • 1 ceapă mare
  • 4 morcovi
  • sare, piper
  • 1 linguriță boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniță de ciuperci cu morcovi:

Curățăm morcovii și ceapa. Ciupercile se curăță și se taie feliuțe. Dacă folosim ciuperci din conservă este bine dacă le clătim cu apă rece înainte de folosire.

Călim ceapa tocată mărunt și morcovii dați pe răzătoarea mare.

După călire adăugăm boiaua și ciupercile.

Completăm cu puțină apă doar cât să acopere ușor tocănița(ciupercile vor lăsa apă-zeamă). Adugăm sare, piper după gust. Timp de fierbere(la foc mic) 30de minute. În final adugăm pătrunjel verde tocat mărunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniță de ciuperci cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Zamfira 1

17.10.2015, 20:50

Multumesc!!!!

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:59

Zamfira 1

21.10.2015, 23:07

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta rapida si gustoasa de spanac cu ochiuri