Tocăniţă de ciuperci cu pui

de Dana_Retetegg in Pui, 21 Dec 2010 | 4138 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida, perfecta chiar si in post daca o pregatiti fara carne.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui 300-400 gr
  • 8 ciuperci
  • 2 linguri sos de rosii
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 2 boabe ienibahar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 linguri faina
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de ciuperci cu pui:

Am tocat marunt ceapa si ardeiul si le-am calit. Cand au fost gata am adaugat sosul de rosii, boiaua, piperul si un pahar cu apa.

Am lasat sa scada putin dupa care am adaugat ciupercile si pieptul de pui pregatit pe grill (condimentat cu sare si piper), toate taiate bucati.

Cand ciupercile au devenit moi, am adaugat ienibaharul si faina amestecata cu putina apa. Am mai lasat 10 minute, apoi am adaugat mararul si am oprit focul.

Este delicioasa servita cu mamaliguta si putina smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui