Tocanita de ciuperci de post

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 18 Mar 2016 | 2909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 500g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci de post:

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit intr-o tigaie, dupa ce aceasta devine "sticloasa", se adauga ardeii si morcovii tocati si ei cubulete impreuna cu utina apa si se lasa la fiert.

Intre timp se curata ciupercile, se toaca cubulete si se adauga in tigaie.

Cand lichidul a scazut potrivit de sare si piper, adaugam oregano si sucul de rosii.

Se mai lasa la foc mediu circa 10 minute si obtinem o mancarica rapida si sanatoasa pt zilele de post!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

-Licurici- 1

19.03.2016, 08:09

Gherca Daniela 1

19.03.2016, 08:25

Buna!

CameliaR 1

20.03.2016, 10:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi