Tocanita de fasole galbena

de -Licurici- in Mancaruri de post, 6 Apr 2016 | 7194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole congelata;
  • 2 cartofi;
  • o ceapa mare;
  • 1 ardei;
  • 6-7 catei de usturoi;
  • 5 linguri rosii cubulete in suc;
  • patrunjel;
  • sare;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole galbena:

  1. Am pus o cratita cu apa pe foc si intre timp, am curatat si tocat legumele.
  2. Cartofii i-am taiat in sferturi, ceapa marunt, ardeiul cubulete, iar usturoiul l-am pisat.
  3. Am adaugat fasolea si cartofii in apa fiarta. 
  4. Separat, am calit ceapa si ardeiul, in putin ulei, am adaugat rosiile, un pahar cu apa si am lasat sa fiarba cateva minute, pana a scazut.
  5. Cand au fiert cartofii, am pus ceapa, ardeiul si rosiile in cratita, peste fasole si cartofi.
  6. Am adaugat usturoiul pisat, patrunjelul tocat si am potrivit gustul cu sare si piper.
  7. Am lasat sa fiarba cateva minute, apoi am oprit focul si am servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]