Tocanita de oaie

de aishaflory in Oaie, 24 Mai 2014 | 9325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc carne de oaie
  • Ceapa
  • Foi de dafin
  • Sare/piper
  • 1 lgt Boia
  • Pasta de ardei sau ardei
  • 2 lg pasta de rosii concentrata
  • Cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de oaie:

Intr-o oala sub presiune puneti putin ulei, ceapa si o caliti citeva minute pana se inmoaie, apoi adaugati carne si o prajiti putin. Se adauga pasta de tomate si apa, dupa care puneti sare, piper, boia, foaia de dafin. 

Acoperiti oala si lasati sa fiarba subpresiune aprox 1 ora.Dupa 30 minute verificati daca mai este nevoie de apa. Dupa ce a trecut 1 ora luati capacul si puneti cartofi taiati cubulete si ardeiul sau pasta de ardei.Lasati sa fiarba inca 20 de min pana ce cartofii sunt fierti.

Pofta buna!

Se poate servi cu masline murate sau salata dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie