Tocanita de pipote si inimi de pui

de alilianaa in Pui, 11 Mai 2014 | 5208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pipote si inimi
  • o ceapa alba
  • o legatura de ceapa verde
  • 3 fire de usturoi verde
  • sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce, dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 6 linguri pasta de tomate
  • o legatura buna de patrunjel
  • 3 morcovi tineri
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi de pui:

Pipotele si inimile se spala se pun la scurs. Se ung cu o solutie formata din putin ulei si mirodeniile de mai sus, se omogenizeaza bine. O tigaie cu ulei se pune la incins si cand este gata se pun maruntaiele la prajit. Cand sunt  gata facute, se scot pe un servetel. In uleiul respectiv punem ceapa, ceapa verde, morcovul. Cand se inmoaie pe jumatate se adauga pipotele si inimile, se adauga apa ( cat sa le acopere) si se lasa la fiert cat sa se patrunda carnea. La final se adauga pasta de rosii, usturoiul verde tocat si patrunjelul. Se mai potriveste de sare, daca este nevoie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (17)

babi5 1

12.05.2014, 12:59

Buna tare .o garnitura linga si o salata

Pushaa 1

12.05.2014, 13:11

bunaaaa!

alilianaa 1

15.05.2014, 10:58

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu pipotele de pui