Tocanita de porc cu ciuperci la multicooker

de katty in Porc, 31 Mar 2018 | 4372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr spata de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 700 gr ciuperci champignon mai mici
  • 1 conserva rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper negru macinat
  • rozmarin uscat
  • 2 linguri de ulei
  • 2 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ciuperci la multicooker:

Taiem spata in cubulete mai maricele. Pornim aparatul pe optiunea Fry, punem uleiul si carnea. Amestecam ocazional pana carnea se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional, iar cand aceasta devine translucida, punem si morcovul curatat, spalat si taiat rondele. Lasam sa se inmoaie si morcovul putin, apoi adauga apa calda cat sa cuprinda carnea si pornim aparatul pe optiunea Stew pentru o ora. Daca este nevoie prelungim timpul. Cand carnea este destul de moale, adaugam conserva de rosii, pasta de tomate, foile de dafin,sare, piper.

Cand sosul incepe sa se lege, adaugam ciupercile curatate si taiate in jumatati. Adaugam rozmarinul si lasam pana se leaga sosul.

Servim tocanita cu patrunjel verde tocat deasupra si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ciuperci la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]