Tocanita de porc mistret

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 12 Oct 2010 | 36422 vizualizari

COMENTARII (37)

nadina73 1

13.10.2010, 12:34

bunica razi va sa zica

nadina73 1

13.10.2010, 12:37

mai in magazine carne de vanat nu este,sau cel putin eu nu am vazut,dar e o carne tare rosie si un stil tare ciudat de a taia mistreti,cel putin mie asa mi sa parutda na e stilu lor si asta e .O sa caut poze cu turmele de porci sa vedeti cum i stiga (un fluier aparte)dimineata si seara si cum veneau de pe dealuri in turme ................nu se poate descrie sentimetu acela in cuvinte

nadina73 1

13.10.2010, 12:38

multumesc lacramioara

nadina73 1

13.10.2010, 12:39

mihaela63 e bine de retinut ce zici tudar daca nu am pregatit pana acum carne de mistret am cautat si eu pe net

nadina73 1

13.10.2010, 12:40

da corina e foparte adevarat c nu e asa de grasadar aveam asa o retinere,se vede si in poze cand am vazut carnea ............mai inchisa la culore si sange...........aveam asa o retinere.Acuna nu sincer o sa mai pregatesc daca o sa mai am ocaziamai am doar tocata si nu stiu cum sa o pregatesc,probabil in amestec cu cea de porc

adasev12 1

13.10.2010, 13:02

si eu cre credeam , nadina, ca ai fost la vanatoare...chiar vroiam sa te laud....hahaaha...glumesc , desigur...
am auzit si eu ca carnea de vanat este f buna, ...eu nu stiu ce sa zic, dar un fazan sau o prepelita sigur as gati...mistret....probabil....poate o caprioara tanara pt Dan al meu....

adasev12 1

13.10.2010, 13:03

acum f serios, 5 pt reteta ta.

nadina73 1

13.10.2010, 18:06

multumesc mult adaservesti dragutala vanat sincer mi-ar fi frica

lilik 1

13.10.2010, 20:41

f bun

kamy 1

13.10.2010, 22:33

5f

nadina73 1

14.10.2010, 01:22

lilik nu mai am dar te invit

nadina73 1

14.10.2010, 01:22

kamyesti draguta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de vita in sos de bere bruna