Tocanita de porc mistret

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 12 Oct 2010 | 36782 vizualizari

 

Sincer e prima data cand pregatesc carne de mistret,a fost foarte gustoasa.Aveam asa o retinere cand ziceam "MISTRET"dar acum sigur voi mai incerca

 

INGREDIENTE

  • 1 KG carne de mistret
  • 1 ardei rosu sau verde
  • 2 cepe
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
  • frunze de dafin 3 buc
  • ulei
  • patrunjel verde
  • Marinat:
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 200 telina
  • sare
  • 250 vin
  • 500 apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc mistret:

Se taie carnea cubulete dupa care se lasa la marinat 24 ore.

Marinata:

Se taie ceapa pestisori,morcovul rondele si telina bucatele. Se pun toate zarzavaturile taiate cu carne , vinu,apa, sarea ,apa si patrunjel verde la macerat 24 ore la rece.

Dupa 24 ore se scoate carne de la macerat si se trece prin jetul de apa rece, la fel si legumele se pun intr-o strecutaroare si se trec prin apa rece.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei dupa care se pune ardeiul taiat cubulete se mai caleste putin apoi se pun  zarzavaturile scurse de apa si carnea taiata bucatele, se mai calesc putin dupa care se pune apa si foile de dafin si se lasa sa fiarba la foc potrivit 1 ora si jumatate cu capac la foc potrivit.

Se condimenteaza cu sare si piper daca mai e nevoie

Se serveste cu patrunje verde ,mamaliguta sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc mistret" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pipote de curcan