Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline

de katty in Mancaruri de post, 18 Mar 2018 | 6434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 500 gr ciuperci champignon proaspete
  • o mana arpagic de ceapa rosie
  • 1 conserva de rosii
  • 100 gr masline negre
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 1 legatura marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Presaram putina sare si acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana se inmoaie, apoi adaugam arpagicul intreg, curatat si spalat. Lasam sa se inmoaie usor, apoi adaugam ciupercile curatate si taiate lamele. Acoperim cu capacul si lasam  sa  scada zeama de la ciuperci. Daca este nevoie, mai adaugam putina apa calda, pana ciupercile sunt aproape gata. Adaugam conserva de rosii, maslinele, rozmarinul uscat,  potrivim da sare, piper. Cand sosul scade, adaugam mararul tocat fin si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]