Tocanita de post cu naut

de cristina1985 in Mancaruri de post, 1 Iun 2017 | 5465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 150 g naut
  • 1 vanata mica
  • suc de rosii
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • 2-3 lingurite boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post cu naut:

Nautul se tine in apa, cel putin 2 ore (de preferat toata noaptea in frigider).

Vanata se coace pe aragaz, se curata, se lasa la scurs, apoi se toaca foarte putin.

Se pune nautul la fiert, timp de 1 ora. In timpul asta, se caleste ceapa si se adauga peste naut. Se pune si vanata tocata si se mai fierbe 45 minute.

Acum se pun foile de dafin, boia, suc de rosii (dupa gust), sare si se fierbe tocanita inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de post cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]