Tocanita de pui ca la Medias

de DanMonica in Pui, 15 Mar 2012 | 6691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripioare sau pulpe de pui
  •  2 cepe potrivite
  •  2 linguri de faina
  •  6 catei de usturoi (dupa gust)
  •  frunza de patrunjel
  •  sare
  •  piper
  •  boia 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui ca la Medias:

Ceapa o tocam marunt si o prajim pana capata o culoare aurie, moment in care punem o lingurita rasa de boia si o mai lasam sa se prajeasca aproximativ 1 minut. Adaugam aripioarele,  turnam apa cat sa le acoperim si le lasam sa fiarba.

Cand au inceput sa se inmoaie aripioarele condimentam si punem usturoiul zdrobit. Cand a mai scazut apa si aripioarele sunt aproape fierte adaugam patrunjelul tocat. Intr-un castronel punem faina si o amestecam cu apa pana se face o pasta fara cocoloase. Pasta obtinuta o turnam treptat peste aripioare, amestecand incontinuu, dupa care mai lasam cratita pe foc timp de 1-2 minute

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui ca la Medias" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

ArianaBala 1

17.10.2012, 11:22

Am facut si eu mancarica ta...minunata!

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:52

yamy yamy

DanMonica 1

16.11.2012, 20:04

Ariana ma bucur tare mult ca ai incercat reteta si ti-a placut

o imbratisare tuturot celor care le-a placut reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]