Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval

de Sim0na in Pui, 19 Noi 2012 | 5507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 copane si 2 aripi de pui de curte
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 200 g rosii cherry
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 3 cartofi mari
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval Delaco
  • 1 lingurita delikat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval:

Carne de pui am prajit-o bine pe ambele parti, apoi am scos-o si am tinut-o la cald. In uleiul ramas am calit ceapa si ardeii tocati marunt. Cand legumele s-au inmuiat putin am pus carnea prajita. Am acoperit cu apa calda si am lasat sa fiarba. Dupa cca 20 minute am adaugat rosiile si am lasat sa fiarba pana sosul a scazut putin, iar carnea si legumele sunt gatite bine. Am pus patrunjel verde tocat si am oprit focul.

Cat carnea e gatea, am pregatit piureul, pasand cartofii fierti cu untul, apoi presarand treptat cascaval ras si amestecand pana la omogenizare.

Am servit tocanita de pui cu piureul pufos, alaturi de castraveciori bulgaresti facuti de mama!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ciuperci