Tocanita de pulpe la ceaun

de lili in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2015 | 5419 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun acuma vara? Ceva mancarica la ceaun. Am ales sa fac o tocanita de pulpe la ceaun.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui ( am avut 16 pulpe)
  • 4 cepe mari
  • 3 ardei
  • 4-5 morcovi
  • o lingura de untura
  • 3 linguri pasta de ardei
  • o conserva de rosii intregi de la SunFood
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pulpe la ceaun:

Punem untura in ceaun . Cand s-a topit adaugam pulpele, le prajim si le scoatem intr-un vas. Adaugam ceapa, o parim pana devine cristalina. Punem din nou pulpele si apa cat sa le acopere. Cand au dat in fiert punem celelate legume taiate marunt, pasta de ardei si conserva de rosii, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba bine pana cand scade si se formeaza un sos gros ( daca scade  si pulpele sau legumele nu sunt destul de fierte se mai adauga apa). La final adaugam patrunjelel si mararul taiate marunt. Si tocanita este gata, numai buna de savurat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pulpe la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

18.09.2015, 10:50

dantes 1

18.09.2015, 13:51

Buna!

lili 1

18.09.2015, 15:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de linte cu bacon și cârnați