Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 25246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 porumbei
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 dovlecei
  • 12 rosii
  • o capatana medie de usturoi
  • sare,piper,rozmarin ,cimbru , busuioc si patrunjel
  • apa,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun:

Am spalat porumbeii,i-am taiat pe jumatate si i-am pus un pic la prajit in ulei ,in tuci(ceaun)...apoi am adaugat ceapa verde peste care am adaugat apa si le-am lasat la inabusit.

Rosiile le-am oparit ,apoi le-am decojit si le-am taiat cubulete,la fel si dovlecelul,l-am taiat cubulete.Le-am adaudat in ceaun.Usturoiul l-am pisat cu pisalogul si l-am frecat cu putina sare si ulei pana a devenit ca o pasta .Tocanita se fierbe pana scade bine de tot...Spre final se adauga usturoiul , condimentele si verdeturile...se mai lasa cateva clocote si se ridica dupa foc.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliga si ardei iute verde alaturi de un vin alb:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii cu porumbei la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

24.06.2010, 16:56

porumbei ,,,,,,,,,,,imi amintesc cand eram copii la tara la bunica in vacanta si il vedeam pe bunicu cu le rupea gatu la porumbei ..................nu imi placea deloc cand vedeam ,dar tocanita era grozava5 furcu

ramo_cata 1

24.06.2010, 22:18

nadina multumesc pentru furculite

nadina73 1

24.06.2010, 22:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in sos balsamic