Tocanita de soia cuburi reteta de post
Tocanita aceasta o fac destul de des, mai ales de cand m-am casatorit, si asta pentru ca e pe placul sotiorului meu ( el fiind vegetarian) :D. E gustoasa si satioasa. Merge foarte bine langa un piure de cartofi, sau pilaf de orez!
Cum se prepara Tocanita de soia cuburi reteta de post
Pentru inceput, cubuletele de soia se pun la fiert in apa cu vegeta( scrie pe ambalaj), insa daca doriti o aroma mai deosebita, puteti pune si un amestec de ierburi aromatice, cum ar fi busuioc, oregano, magheran...in ce combinatie doriti.
Buuun, dupa ce soia e fiarta, racita si scursa de apa, se trece la urmatoarea faza la fel de complicata ca si prima:))) Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei si se adauga ardeiul impreuna cu aprox. 2-3 linguri de apa daca folositi pasta de rosii (daca folositi bulion, nu mai e nevoie de apa). Se lasa cam 1 minut sa fiarba la foc mic. Se adauga si celelalte ingrediente ( soia, pasta de rosii, patrunjelul, sarea si piperul) si se mai lasa cateva minute sa fiarba sa se imbine gusturile.
Si gata! Asta e tocanita noastra de soia cuburi. O bunatate!
La fel de buna este si friptura de soia sau chiftelute de soia si legume.
Recomandam si pasta de naut.